Jup Goffin Auteur/Dichter/Columnist                                                                Woensdag, 22 September 2021

Iedere cent die ze verdiende werd onmiddellijk omgezet in bevrediging van het verlangen. In haar vijftien levensjaren had ze meer meegemaakt dan menig persoon van middelbare leeftijd. Het was begonnen met die zogenaamde vriendjes van haar moeder. Die konden niet met hun vuile poten van haar afblijven, ondanks haar jeugdige leeftijd. In het begin was het alleen maar betasten en voelen, maar het eindigde altijd weer in een blauw oog of een kapotte lip en brandende pijn tussen haar benen.Toen er wildvreemde mannen bij hun thuis kwamen en geld gaven aan de vriend van haar moeder om een poosje met haar alleen te zijn, was dat de welbekende druppel. Ze vluchtte zonder nog om te kijken.De beginperiode op straat was moeilijk geweest, maar ze leerde snel. Speed had zich over haar ontfermd en Adella met harde hand geleerd wat onderdanigheid was, totdat ze haar kans schoon zag en hem met zijn eigen mes van het leven beroofde. Weer vluchtte ze zonder om te kijken, de enige twee dingen meeslepend die ze van hem gekregen had, haar nieuwe naam, en zucht.Nu was Red volledig zelfstandig. Alles wat ze ving was voor haarzelf en werd besteed aan hetgeen ze het hards nodig had en dat was geen eten.Het duurde niet lang of Red was een veel gezochte naam in haar nieuwe buurt. Voor de juiste prijs, zo wist haar clientèle, waren 'safety first' wegwerpwoorden en kon ze 'nee' niet over haar lippen krijgen.


Opgevoed in een liefdevol gezin had het hem aan niets ontbroken. Hij had van zijn ouders genoeg geërfd om een financieel zorgeloos leven te kunnen leiden. Na hun dood was zijn sociaal leven langzaam afgestorven tot het punt waarop hij als een vreemde kluizenaar werd gezien. Zijn omgeving kende hem als Jacques maar in de media werd hij 'de Slager' genoemd zonder dat er enig verband werd gelegd.Net als Adella had ook Jacques een verlangen dat steeds vaker bevredigd diende te worden, het zijne was echter aangeboren. Hijzelf gaf zijn extra Y-chromosoom hier de schuld van.Op een gegeven moment drong de naam Red ook bij de Slager binnen en als vanzelfsprekend ging hij op zoek naar haar.Toen zijn zoektocht resultaat opleverde moest hij zijn impulsiviteit in bedwang houden. Ze was perfect en beelden begonnen al vorm te krijgen in zijn hoofd.Hij wist haar vertrouwen te winnen door enkele keren gewoon als klant van haar diensten gebruik te maken. De roddelpers had niet overdreven, voor wat meer geld deed ze werkelijk alles.Op het moment suprême, wist hij het. Hij zou weer genieten en de media weer smullen.Red was zich van geen kwaad bewust toen de Slager haar wereld binnentrad. Eenmaal in de gaten dat ze in zijn wereld was beland, was het te laat. Ze wilde vluchten maar kon niet meer.